naar producten
naar Vig-Rx pillen
naar VigrxPlus
u bent reeds op deze pagina
naar zaadvermeerdering
ga naar 'stop aan de tijd'
naar vigrx olie
naar stop haargroei
naar pleisters
reserve

Nieuwe Nederlandstalige getuigenis toegevoegd op 19/03/2019, lees deze hier.

Mannen, hier volgen enkele foto's die getuige zijn van wat uiteindelijk Vigrx™ of Vig-RxPlus™ ook voor u kan betekenen en er zijn reeds een aantal binnengekomen getuigenissen uit Vlaanderen en Nederland. Lees ze maar eens na.
Ga naar: "NEDERLANDS" voor alle Belgische en Nederlandse getuigenissen.
Wenst u mensen in te lichten van uw eigen positieve ervaring? Ga naar het formulier volg deze link.

Voor de Engelse getuigenissen, zie verder onderaan of klik hier.

Alle info betreffende de werking van de Vig-RxPlus™ pillen, zie de pagina over VIG-RXPlus™.
Voor info betreffende het bestellen via uw eigen creditcard zie de pagina van Vig-RxPlus, of klik op bovenstaande link.

De foto's zijn eigendom van Albion Medical™.

De foto's zijn AUTHENTIEK! Hieronder volgt in het kort het bewijs!

Foto van een penisverlenging VOOR en NA gebruik van Vig-Rx™.

VOOR het gebruik
NA het gebruik

Twee mooie foto's, vind u niet? Maar, hoe weet u nu of dat de beide foto's authentiek zijn en geen "fake" of bewerkte foto's zijn?

We hebben de proef op de som genomen en deze beide foto's aan een nader onderzoek onderworpen.
Het eerste waar we naar keken was de positie van de persoon. Had nu gebleken dat beide foto's dezelfde positie hadden dan was dit FAKE. Men kan nooit een volledige identieke positie bekomen bij een voor en na foto.

Hier blijkt dus dat de beide foto's op een ander moment moeten genomen zijn. Bekijk de handenstand en aan deze handen kun je zien (de details van de aders) dat dit één en dezelfde persoon is.
Dus onze eerste indruk is:

de foto's zelf zijn al geen fake!

Maar zou nu de tweede foto niet bewerkt kunnen zijn is onze volgende vraag? Want met alle voorhande zijnde middelen kan men tegenwoordig foto's gemakkelijk gaan wijzigen en bewerken.

Hoe kan men dit nu gaan onderzoeken?

We hebben de tweede foto geopend met een fotobewerkingsprogramma.
Deze foto werd dan zoveel keer ingezoomd totdat enkel nog de penis op het scherm stond. (zie schermafbeelding hieronder)

En wat blijkt nu?

Zoals u kunt zien zijn er geen abnormale onderbrekingen in de contouren van de penis (de lijnen verlopen vloeiend, wat bij het uitrekken van de foto bij het inzoomen wel onregelmatige lijnen zou geven) en vervolgens is de lichtintensiteit van de kleuren overal dezelfde.

Hieruit kunnen we besluiten dat de foto's ECHT en niet bewerkt zijn.

Dit toont ons nu het bewijs dat de Vig-Rx™ en Vig-RxPlus™ pillen van Albion Medical™ wel degelijk de uitwerking en het resultaat geven zoals Albion Medical™ ons te kennen heeft.

Hieronder volgen enkele andere foto's (copyright Albion Medical™) welke het bewijs leveren van de effectieve werking die Vig-RxPlus™ pillen hebben op de verlenging en vergroting van de penis.

Penisvergroting voor en na foto 2


Penisvergroting voor en na foto 3

Penisvergroting voor en na foto 4

Penisvergroting voor en na foto 5

Penisvergroting voor en na foto 6

Penisvergroting voor en na foto 7

Penisvergroting voor en na foto 8

Penisvergroting voor en na foto 9

Penisvergroting voor en na foto 10

Penisvergroting voor en na foto 11

 

Enkele getuigenissen van Vig-Rx™ en Vig-RxPlus™gebruikers NU OOK UIT VLAANDEREN en NEDERLAND.

Naam: Benny M., Zwijndrecht, 42 jaar;
Aantal flesjes gebruikt: 3;
Resultaat?
Dikte: 2 cm erbij;
Lengte: 4 cm erbij;
Bijwerking: geen;
Bijkomende nota:
<< Ik ben heel tevreden over Vigrx. Sinds ik Vigrx gebruik heb ik meer succes bij de dames. Dat komt door dat ik nu meer zelfvertrouwen heb dan vroeger. Ik hoef mij nu niet meer te schamen, daar ik dankzij Vigrx een grote penis heb ontwikkelt. Nu weet ik zeker dat bij mijn erectie de ladys zullen opkijken. Mijn vroegere vriendin ben ik verloren, doordat ik haar niet kon bevredigen zoals zij wou. Ik had maar een "kleintje" zei ze steeds, bij elk seksueel contact dat we hadden. Ik kan u verzekeren dat dit zeer frusterend werkte en hierdoor ging onze relatie kapot. Nu kan ik de vrouwtjes welke ik nu heb op mijn handen niet meer tellen! Bedankt makers van Vigrx, het heeft mij meer zekerheid in mijn leven gegeven en ik voel mij ook seksueel beter functioneren. Dus mannen, ziet u vergelijkenis in het mijne en uw geval, ga dan voor Vigrx, u zal zien dat het uw leven grondig zal verbeteren. Groeten Benny.>>

Naam: Peter P. uit Lovendegem, 38 jaar;
Aantal flesjes gebruikt: 5;
Resultaat?
Dikte: 2,5 cm erbij;
Lengte: 1,5 cm erbij;
Bijwerking: Veelvuldig en op de ongepaste momenten een erectie (als je dit een nadeel kunt noemen);
Bijkomende nota:
<< Ik ben Peter P. en ik kom uit een boerengezin. Vroeger speelden we ook doktertje, zoals er velen zullen hebben gedaan. En dan kwam de vergelijking met andere jongens. Ik zat in de middelmaat. Ik ben dan gehuwd en in het begin zat ons seksleven in de lift. Mijn vrouw heeft dan een kind gekregen en stillekes aan kwam er sleet op de relatie. Dit was zeker niet te wijten aan de grootte van mijn penis, want er zaten nog andere factoren ertussen.
Wat wel bleek was dat uiteindelijk mijn vrouw niet meer tevreden was met ons seksleven en het onheil gebeurde, ze ging vreemd. Achteraf zei ze mij dat ze het had gedaan met een neger, en die had een redelijke grote, en ze heeft genoten van het ene orgasme na het andere.
Ik was geschokt en tevens was mijn ijdelheid geraakt. Ik wou mijn vrouw terugkrijgen en had er veel voor over, maar ja, hoe begin je eraan?
Ik ben dan op internet beginnen zoeken, op het werk weliswaar, niet zeggen tegen mijn baas hé, naar hoe een vrouw wel degelijk orgasmes kan krijgen. Het bleek nu dat de grootte van een penis wel degelijk telt, dat een grotere penis, beter die gevoeligste plaatsen kan raken, waardoor een vrouw in extase komt.
Ik was van toen af gefascineerd en zou ervoor gaan om een grotere penis te hebben, maar hoe doe je dat?
Al zoekend op internet botste ik op deze website. Ik las wat er werd geschreven over de Vigrx pillen en eerst kon ik het zeker niet geloven dat door het nemen van een pil, je een grotere penis kon krijgen. Ik liet het voor wat het was.
Enige tijd later, mijn vrouw had geen zin meer in seks met mij, zocht ik weer deze site op. Ik was vast besloten om het te proberen. Ik heb dan ook de eerste keer 2 flesjes besteld, maar er was voor mij een probleem, mijn vrouw mocht dat niet weten. Ik schreef een mail en ik kreeg als antwoord dat hun koerier ook afsprak op een andere plaats dan thuis. Dit was voor mij de redding en zo zou mijn vrouw het niet weten. Ik sprak af en kreeg de doos geleverd met daarin de flesjes en een diskette (daarop stond, handleiding...opgelet voor 18 J!) Ik was benieuwd wat daarop zou staan en het bleek lichte oefeningsjes te zijn om het effect te versnellen. Ik heb de pillen genomen en tevens de oefeningen gedaan. Wat bleek nu, in het begin, 'no' op request! geen vergroting te merken! Ik begon al te wanhopen en voelde mij zo neergaan, daar ging de redding van mijn huwelijk! Maar ik heb verder gedaan. Uiteindlijk in de derde maand werd mijn penis inderdaad groter en zwaarder.
Ik was blij en nu moest ik mijn vrouw kunnen strikken om haar te bewijzen dat ook ik haar vanaf nu een orgasme kon bezorgen. Hoe ik dat geflikkerd heb ga ik hier niet vertellen, maar ze was in de wolken, heb achteraf wel een verklaring moeten geven, maar heb gezegd dat ik oefeningen deed om een sterkere penis te ontwikkelen.
Nu klaagt ze niet meer en gaat ze ook niet meer vreemd, ons seksleven is weer gestimuleerd en dat dankzij de vergroting van mijn penis. Dankzij Albion is mijn huwelijk gered! >>

Naam: Jan V. uit Rijswijk, Nederland, 32 jaar;
Aantal flesjes gebruikt: 2 gekocht, nog niet gebruikt;
Resultaat?
Dikte: 0, nvt;
Lengte: 0, nvt;
Bijwerking:kan er nog niet over oordelen, heb deze pillen nog niet genomen;
Bijkomende nota:
<< Ik wil enkel hier even kwijt dat ik met mijn kredietkaart zelf twee flesjes heb besteld in de USA en dat deze over een 14 dagen terug zijn geleverd. Ik heb enkele dagen terug een betaling gekregen in mijn bus voor de invoerkosten. Ik was er helemaal ondersteboven van dat dit bedrag zo hoog was! Had ik maar de waarschuwing gevolgd die gegeven wordt op deze bestelsite, dat men nog een rekening mag verwachten als men zelf zijn kredietkaart gebruikt.
Als ik nu nog een bestelling doe, dan doe ik dat via deze website! Moet zeggen dat het een hardstikke goeie site is hoor, heel keurig en heel informatief.
Als ik de pillen heb genomen dan kom ik zeker terug om mijn eigen resultaat te laten weten.
Ik zou zeggen aan de makers van deze site, jongens doe zo verder! >>

Naam: (anoniem) Grobbedonk;
Aantal flesjes gebruikt: 1;
Resultaat?
Dikte: 2,5 cm erbij;
Lengte: 2,5 cm erbij;
Bijwerking:geen bijwerkingen;
Bijkomende nota:
<< GEEN>>

Naam: Peter B. uit Heist op/d Berg, 22 jaar;
Aantal flesjes gebruikt: 4;
Resultaat?
Dikte: 2,5 cm erbij;
Lengte: 1 cm erbij;
Bijwerking: geen enkel nadeel ondervonden;
Bijkomende nota:
<<Ik ben nu toe aan mijn vijfde maand, dit omdat ik nog ietsje meer wil dan ik reeds heb bereikt. In het kort even mijn situatie schetsen. Ik ben sinds kort getrouwd en het was eigenlijk mijn vrouw die deze producten heeft ontdekt. Het was zij die namelijk internet kende en op haar surftocht deze site tegenkwam.
Zij heeft namelijk een bestelling geplaatst op mijn naam via het bestelformulier! In het begin zei ze dat dit pillen vitamines waren en aangezien mijn dokter me had aangeraden dat ik best wat vitamines kon gebruiken (gezien mijn drukke leven) heb ik dan ook die pillen genomen.
Mannen ik zeg maar één ding, je ziet dat je soms wel eens moet opletten met je vrouwen, ze bestellen soms wel zaken zonder dat je op de hoogte bent! Maar kortom, ik ben wel mijn vrouwke dankbaar, dat ze dat heeft besteld, want nu ben ik fier om met een grotere te mogen rondlopen en we hebben er zeker meer plezier aan, vraag het maar aan mijn vrouw, onze seks is merkelijk verbeterd en ze geniet nu des te meer. Bedankt aan de makers van deze pillen.>>

Naam: Marc D. uit Antwerpen, 38 jaar;
Aantal flesjes gebruikt: 5;
Resultaat?
Dikte: 2 cm erbij;
Lengte: 3,5 cm erbij;
Bijwerking: geen enkele ondervonden;
Bijkomende nota:
<< Mannen, de wind waait hier schijnbaar enkel uit de heterohoek, wel, ik ben een gay, met andere woorden een holebi en ik schaam mij niet om hier ook mijn zeg-zeg te doen. Ik moet zeggen, ik stond zeker niet op het einde van de rij als ze de prijzen hebben uitgedeeld, maar wij holebi's hebben nu eenmaal meer een affiniteit met dat onderwerp "het mannelijk lid".
Een "grotere" brengt namelijk altijd meer succes teweeg bij veelvuldige contacten met andere gays.
Daarom dat ik dan ook ben gegaan om mijn lid te gaan vergroten. Ik heb enkele maanden terug deze site leren kennen via een vriend van mij en ik heb ook geaarzeld of ik het wel zou wagen. Tenslotte krijgen we over dat onderwerp zoveel spam binnen dat we nog moeilijk het kaf van het koren kunnen scheiden.
Ik heb het risico genomen, en in het begin dacht ik "ja, dat is ook weer zo één van de vele nepmiddelen die ze ons aansmeren". Toch wou ik na contact met de manager het niet onmiddellijk opgegeven. Ik heb dan ook verder gedaan met de kuur en wat bleek nu? Na drie maanden kwam er schot in en begon inderdaad mijn lid gestadig te groeien, zowel in dikte als in lengte. Ik zag resultaat en had dan ook besloten om verder te doen.
Ene ander punt waren die zogenaamde oefeningen die worden meegegeven. Ik moet zeggen veel heb ik er niet gedaan, want soms ontbreekt je de tijd of wordt dat al vlug vergeten.
Eén oefening heb ik wel gedaan en doe ik nog altijd. Het stimuleren van mijn genotspier. Hierdoor kan ik veel langer een erectie aanhouden en mijn orgasme uitstellen. Dit heeft mij in de sauna's al veel baat bijgebracht. Want een klomp "meat" tussen je benen, daar houden ze van, en als je niet onmiddellijk klaarkomt nog meer.
Ik ga nu met steeds de gedachte op succes naar een sauna en ik zeg het je, ik wordt daar zeker nogal bekeken!
Oud of jong, ze vallen allemaal voor een grotere, hoe je het ook draait of keert. De groeten van een saunaboy.>>


Naam: Jan V. uit Rijswijk, Nederland, 33 jaar;
Aantal flesjes gebruikt: 5;
Resultaat?
Dikte: 2 cm erbij;
Lengte: 3 cm;
Bijwerking:heb er geen ondervonden, kon de pillen goed verdragen;
Bijkomende nota:
<< Hallo, ik had beloofd (zie maar mijn getuigenis hierboven) om mij zegje te doen als ik de pillen genomen had. Wel ik heb 5 flesjes ingenomen en het resultaat vind ik verbluffend! Wat een knots is dat geworden mijn jongeheer! Ook mijn vrouwtje is hiermee zeer tevreden. Ze was eerst vol van ongeloof of dit wel zou werken (ja, zou dit weer geen nepproduct zijn zoals er zoveel zijn waarmee men je mailbox vol gooit, dat via "spam"?), maar nu ziet en "voelt" ze zelf het resultaat. Eén woord aan de makers van deze pillen, ze helpen je werkelijk om dat beetje zelfvertrouwen terug te krijgen die zoek is geraakt door het afnemen van de lust naar seks. Ook daar helpen die pillen een handje. Je merkt het wel als je deze pillen gebruikt, lang erna lig je nog met een stijve in de morgen!
En ik vergeet ook niet aan de manager een "dankje" te zeggen voor zijn inzet, opdat de klanten zouden tevreden zijn.
Vooral de openheid waarmee men op deze site omgaat heeft me vertrouwen gegeven. Hier kom je namelijk voor geen verrassingen te staan door nog bijkomende kosten die je achteraf dan dient te betalen, zoals ik reeds heb ervaren (zie hierboven mijn vorige getuigenis). En een groot pluspunt vind ik zelf, de pillen zijn goedkoper geworden!
Doe zo verder jongens, groet van Jan en Mien. >>

Naam: Martin B. uit Oosterzele, 21 jaar;
Aantal flesjes gebruikt: 6;
Resultaat?
Dikte: 2,5 cm erbij;
Lengte: 1,5 cm;
Bijwerking:geen;
Bijkomende nota:
<< Ik ben een jongen die veel aan sport doet en ik heb ondervonden dat niet alleen mijn mannelijkheid in volume toenam maar dat ook mijn totale bodymassa in volume is toegenomen. Wat de pillen betreft, ik moet opmerken dat het wel een tijd heeft geduurd voordat ik effect begon te zien, pas na mijn derde flesje zag ik een fameuze toename van mijn mannelijkheid.
Ik heb verder geen problemen ondervonden bij het gebruik van de pillen. Dat ze 100% natuurlijk zijn dat klopt volledig! Omdat ik ook over mijn lichamelijke prestaties in zat, heb ik de pil doorgegeven aan iemand die de bestanddelen heeft onderzocht en inderdaad elk bestanddeel is natuurlijk en zit in die pil.
Ik vertrouw nu de firma Albion Medical en dus zal ik ook hun andere producten vlugger in vertrouwen nemen.
Welk bestanddeel dat instaat voor de toenemende bodymassa kan ik niet zeggen, ik ben geen chemicus.
Een dankje mag aan het adres van de verkoopmanager, die probeert om alles in goede banen te leiden, zoals correcte verzendingen en dat de leveringen vlot verlopen.>>

Naam: Steven VDM. uit Oostende, 18 jaar;
Aantal flesjes gebruikt: 3;
Resultaat?
Dikte: 0,5 cm erbij;
Lengte: 1 cm;
Bijwerking:geen;
Bijkomende nota:
<< Ik ben heel fier op mijn eigen lichaam en ik doe dan ook veel aan sport. Er is één ding waar ik niet gelukkig mee ben en dat is, dat ik tamelijk klein geschapen ben. Gelukkig bestaan er nu natuurlijke producten die het mogelijk maken een iets grotere penis te bekomen zodat men zich niet meer hoeft te schamen voor anderen. Ik heb via internet (één of andere zoekmachine) deze website ontdekt en ben blij dat ik deze heb gevonden. Dit was nu mijn derde bestelling en vanaf het insturen van de bestelbon tot aan de aflevering verliep alles zoals het werd gepland door de manager. Mijn eerste bestelling heb ik zelf gedaan via mijn kredietkaart en het heeft mij geld gekost aan invoerrechten en de schommeling van de wisselkoers (dollar tegenover onze euro). Al mijn volgende bestellingen heb ik gedaan via de bestelbon op deze site en ik kreeg geen bijkomende kosten meer. Tevens kon ik bij de derde bestelling profiteren van de promo-actie die toen liep, wat mij meer waar gaf voor mijn geld. Verder houden ze zich op deze website sterk aan discretie, ik heb het pakket (dat een neutrale verpakking was) gewoon kunnen gaan ophalen in mijn postkantoor en daar aan het loket betaald. Ik zet nu mijn kuur verder en hoop tegen het einde van de vijf maanden die ik zelf heb gepland een mooie toename te zien en te voelen. Groeten Runner >>

Naam: Gerrit O. uit Den Haag, Nederland, 38 jaar;
Aantal flesjes gebruikt: 7;
Resultaat?
Dikte: 1,5 cm erbij;
Lengte: 2,5 cm erbij;
Bijwerking:geen;
Bijkomende nota:
<< Dag, ook ik wil even m'n zegje doen. Ik lees hier dat jij net als ik op zoek was om je penis te vergroten en dat je dit ook hebt gevonden. Ik gebruik nu nog steeds Vigrx maar dan wel in een dosis van één pilletje per dag en het verbetert gevoelig m'n seksleven! M'n vrouwtje is zeer tevreden over het resultaat! Zoals je merkt heb ik nu al een grote jongeheer! Ik ben tevreden met het resultaat, maar dit is niet de reden waarom ik hier een berichtje plaats, ik heb nog een opmerking voor alle lezers van dit forum die afkomstig zijn uit Nederland. Het is namelijk zo, mijn werkcollega wou namelijk ook een flesje bestellen via deze site, maar kreeg te horen dat er niet meer werd geleverd met een koerier en hij het bedrag eerst diende vooruit te betalen. Hij heeft de betaling niet uitgevoerd bang dat was om voor iets te hebben betaald en dan geen flesje te krijgen. Ik hoop dat hij ook dit forum leest en m'n raad zou opvolgen, in eigen persoon kan ik hem dat niet vertellen, want het vrouwtje mag het niet weten dat hij zo iets zou bestellen. Het is zo ik bestel nu al een poosje bij deze site en vroeger werd er inderdaad geleverd met een koerier, dan had je het pakje netjes aan je deur gebracht. Nu doet men dat niet meer en ik betreur het omdat ik het pakje op enkele dagen bij me thuis had. Op m'n vraag naar het waarom, heeft de manager me gemaild, dat de kost van de brandstof zo hoog oploopt dat de vervoerkost voor ons als klant niet meer in proporties zou zijn. Er wordt nu door hen een andere mogelijkheid geboden, die is, verzending mits je een vooruitbetaling doet. Ik was nou echt ook niet heel enthousiast, dat ik eerst diende te betalen voordat ik het pakketje zou toegestuurd krijgen. Daar er geen andere mogelijkheid meer was en ik toch wat vertrouwen had in het bedrijf, heb ik de betaling dan ook gedaan. Men stuurde me nadien een mail met de vermelding dat het pakket was verzonden. En ja hoor, na 4 dagen kreeg ik van de postdienst het pakje bij me thuis. Ik had geen extra kost meer, nee, het was zelf een stuk goedkoper dan m'n vroegere leveringen met de koerier! Nu betaal ik graag vooruit en kan ik blijven genieten van de leuke voordelen die Vigrx me geeft. Dit even ter informatie aan m'n collega en al die andere mannen uit Nederland. Leuke Gerrit uit Den Haag >>

Naam: Anton WVD., Genk, 38 jaar;
Aantal flesjes gebruikt: 4;
Resultaat?
Dikte: 1,0 cm erbij;
Lengte: 1,0 cm erbij;
Bijwerking:geen ondervonden;
Bijkomende nota:
<< Ik ben een gast uit Genk en over een maand of vier terug had ik van een kennis gehoord (tussen pot en pint) dat zijn penis groter was geworden en hij wel zeker drie keer na elkaar kon klaarkomen. Je kan wel denken dat heel het café hem uitlachte. Hij had wel het lef om dan zijn geval te tonen en iedereen stond verbaasd te kijken. De baas van 't café die zei iets van je zult wel op de eerste rij gestaan hebben als ze de bedeling hebben gedaan. Ik heb er hem dan toch verder over gevraagd daar ik een probleemgeval had. Hij legde mij uit dat hij een product op internet had gevonden die inderdaad zijn penis heeft groter gemaakt. Hij gaf mij het webadres en ik 's avonds op zoek naar dat zogenaamde wondermiddel.
Al gauw vond ik de pagina met getuigenissen. Ik ging het wagen en heb dan ook een bestelling geplaatst. Keurig en volgens mijn afspraak werden de producten geleverd door een koerier. Na twee maanden gebruik voelde ik wel verandering in mijn seksuele drift maar vergroting was eigenlijk miniem. Toch voel ik mij er nu beter door, ik heb wat meer zelfvertrouwen gekregen en nu neem ik enkel nog een onderhouddosis van één pil per dag, enkel omdat ik geniet van de verbeterde en langdurige erectie zonder bijwerkingen te hebben. Een dankje plaats ik hier aan de makers van deze pillen en ook aan het ganse team van deze website, deze pillen hebben mijn leven weer zin gegeven. Groeten Anton.>>

Naam: Frank H., Geraardsbergen, 19 jaar;
Aantal flesjes gebruikt: 4;
Resultaat?
Dikte: 2,5 cm erbij;
Lengte: 4,0 cm erbij;
Bijwerking:geen;
Bijkomende nota:
<<Ik ga hier niet veel blablabla verkopen, maar gewoon zeggen hoe het werkelijk is. Ik ben een jongen van 19 jaar, voordat ik met Vigrx begon was ik niet geliefd bij de meisjes, ik was maar klein geschapen. Nu na 4 maanden Vigrx te hebben gebruikt kan ik er prat op zijn dat mijn geslachtsdeel groter is geworden en ik ook veel vaker een erectie krijg. Daarom mijn dank aan de makers van die pillen, zij hebben mijn vertrouwen terug gegeven. Ook wil ik hier mijn dank zeggen aan de dienst die zorgt voor de leveringen van deze website. Wat ik tof vind is dat de koerier op voorhand verwittigt wanneer hij zal langskomen en ook 10 minuten voordat hij komt leveren nog eens contact opneemt. Dit noem ik service, zo dien ik niet heel de ganse dag thuis te blijven of ervoor te zorgen dat iemand het pakket in ontvangst zou kunnen nemen. Ook aan de jongeren zou ik zeggen, dit product is niet alleen voor ouderen bedoeld, maar ook jongeren die problemen hebben met de grootte van hun geslachtsdeel kunnen er baat bij vinden. Ik heb het gebruikt en ondervind geen neveneffecten, het zijn wel degelijk 100 procent natuurlijke producten. Jongens,heb je problemen, aarzel niet en ga voor zo'n kuur zoals ik heb gevolgd, groeten Frank.>>

Naam: Willy V.H., Kruibeke, 23 jaar;
Aantal flesjes gebruikt:2;
Resultaat?
Dikte: 0,5 cm erbij;
Lengte:1,0 cm erbij;
Bijwerking:geen;
Bijkomende nota:
<<Ik ga hier gewoon zeggen hoe het is. Ik ben een jongen van 23 jaar en ik ben blij dat ik deze website heb leren kennen. Voordat ik met Vig-Rx begon schaamde ik mij diep in de grootte van mijn penis, want ik ben maar klein geschapen. Hierdoor durfde ik mij niet meer naakt te tonen. Nu na 2 maanden Vig-Rx te hebben gebruikt kan ik er prat op zijn dat mijn geslachtsdeel groter is geworden en ik ook veel vaker een erectie krijg. Daarom mijn dank aan de makers van die pillen, zij hebben mij mijn vertrouwen terug gegeven en nu durf ik tenminste weer naakt onder de douche staan of contact te zoeken met vriendinnen. Ik doe verder met mijn kuur nu ik zie dat deze aanslaat.
Tevens wil ik zeggen chapeau voor de dienst die zorgt voor de leveringen van deze website. Wil je weer je zelfvertrouwen terug? Vertrouw dan op dit product, let wel koop het hier dan ben je zeker dat je de echte hebt, groeten van Willy uit Kruibeke.>>

Naam: Mark D.V.H, HEIST OP DEN BERG, 57 jaar;
Aantal flesjes gebruikt:3;
Resultaat?
Dikte:1,5 cm erbij;
Lengte:2,0 cm erbij;
Bijwerking:geen;
Bijkomende nota:
<< Beste mensen, ik geef hier ook een korte getuigenis van de werking van Vigrx. Ik ben al wat van leeftijd en het product werkt evengoed voor mij als het voor de jonge gasten werkt. Ik heb er vertrouwen in en ga verder met mijn kuur en ik weet zeker dat het mijn gezondheid niet schaadt, want ik voel mij nog steeds gezond. Dus mannen van de andere generatie, denk niet dat dit product enkel voor de jongeren is, je kunt het gerust proberen zonder nadelige bijwerkingen te ondervinden, groeten Marc>>

Naam: Marnix V.D., Antwerpen, 33 jaar;
Aantal gebruikt: 3 Vigrx en 2 VigrxPlus;
Resultaat?
Dikte: 2,5 cm erbij;
Lengte: 2,5 cm erbij;
Bijwerking: zijn er niet;
Bijkomende nota:
<<Mijn vrouw en ik zijn reeds 2 jaar samen. We zijn met elkaar wel gelukkig en op relatievlak vlot dit goed en zijn er geen problemen. Echter op het gebied van seks is dit minder. Het is zo dat ik maar klein geschapen ben (wat gelukkig nu niet meer het geval is). Vandaar dat ik moeilijk mijn vrouw kon bevredigen. Dit lukt natuurlijk wel op andere manieren, vandaar dat we nog gelukkig samen zijn. Maar ik weet dat een vrouw ook graag bevredigd wordt door een man op de normale manier. Daar zat hem het probleem. Ik voel mij nog goed in mijn vel en voor een operatie te gaan om een penisvergroting te krijgen zag ik niet zitten, zowel niet op het emotionele vlak als niet op het geldelijke vlak. Ik ben gaan surfen via google en daar kwam ik met het "zoekwoord: penisvergroting" verschillende sites tegen die producten aanboden welke allemaal vergroting beloofden. Na wijs beraad en vooral door het lezen van deze getuigenispagina had ik gekozen om te bestellen via deze website. Alles verliep vrij vlot en nu ben ik aan mijn vijfde maand bezig (en ik doe de kuur verder, zijnde in een onderhouddosis van 1 pil per dag) en ik merk een fameuze vergroting wanneer ik een erectie heb. Verder en dat vind ik mooi meegenomen voel ik vaker een erectie krijgen. Waarschijnlijk is het omdat er natuurlijke producten worden gebruikt in deze pillen dat dit zo een effect heeft. Ik was begonnen met Vigrx (3 maanden) en ik had resultaat maar ik vond het niet voldoende. Nadien ben ik overgestapt naar VigrxPlus. Ik merk dat het precies vlugger gaat dan met Vigrx. De makers beweren dat dit komt door een toegevoegd product (biopirine of zo iets), zodat het beter in uw bloed wordt opgenomen en ik denk wel dat dit juist is, voor mij toch. Kortom, ik ben geholpen en daar zijn mijn vrouw en ik heel blij om, nu kan ik haar eindelijk bevredigen zoals ze met mij nog nooit heeft meegemaakt in plaats van die kunstmatige speeltjes constant te gebruiken. Voor wie een goed product zoekt om de penis te vergroten, ga voor VigrxPlus, een wijze raad van ons beiden, het kan echt je relatie redden, Marnix en Bieke.>>

Naam: Danny V.B., Mechelen, 42 jaar;
Aantal doosjes gebruikt: 5;
Resultaat?
Dikte: 2,5 cm erbij;
Lengte:4 cm erbij;
Bijwerking: nihil;
Bijkomende nota:
<<Ik heb VigrxPlus gebruikt gedurende de voorgeschreven periode van vijf maanden en ik kan volmondig zeggen dat het product voor mij heeft gewerkt (zie mijn resultaten hierboven). Ik ben geen persoon met grote woorden dus hou ik het kort. VigrxPlus is een product die volgens mijn indruk inderdaad een volledig natuurlijk product is, welke enkel bestaat uit kruiden en mineralen.De toegevoegde bioperine zorgt ervoor dat het vlugger in de bloedbaan wordt opgenomen, zegt men. Vroeger gebruikte ik Vigrx gewoon, maar het resultaat was pover.Het duurde te lang voordat ik resultaat zag. Ik heb geen enkele bijwerking ondervonden tijdens het gebruik van beide producten. Ook had dit geen enkele invloed op mijn sportprestaties. Het had wel invloed op mijn seksuele prestaties, die zijn meer dan verdrievoudigd! Tevens heb ik nu alle dagen een ochtend erectie (wat niet hinderlijk is voor mij) in vergelijking met vroeger waar dit maar soms eens per keer was. Nu mijn kuur met VigrxPlus voldaan is en ik het gewenste resultaat heb bereikt, begin ik met het product HGH GenF20Plus van dezelfde Amerikaanse firma, om mijn algemene conditie een boost te geven.Ik vertrouw erop dat dit product ook zal werken zoals is beloofd. Tot hier dan mijn ondervinding met Vigrx en VigrxPlus; groeten Danny>>

Naam: Marcel DH., Temse, 40 jaar;
Aantal doosjes gebruikt: 3;
Resultaat?
Dikte: 2,0 cm erbij;
Lengte: 0,5 cm erbij;
Bijwerking:bij dit zijn er geen bijwerkingen;
Bijkomende nota:
<< GEEN>>

Naam: Lucien B. uit Izegem, 47 jaar;
Aantal doosjes gebruikt: 3;
Resultaat?
Dikte: 0,5 cm erbij;
Lengte: 1,5 cm erbij;
Bijwerking: geen enkele ondervonden;
Bijkomende nota:
<< Mannen, het klopt wel als men zegt dat in 't leven er een voorkeur is voor een GROTERE en een LANGERE penis.
Ook ik had dat probleem en vooral nu ik ouder wordt vormt dat nog een groter probleem waar men soms echt horendol van wordt. Ik heb nu al een aantal relaties achter de rug en helaas hoe erg het ook is, dat "stuk" was voor een groot deel de spelbreker, ook al durven die vrouwen dat niet toe te geven. Ik begon het al op te geven tot een goeie vriend van mij gesproken had van pillen welke de penis konden vergroten. Eerst dacht ik dat hij het zei voor de grap, maar na zijn verklaring en ik weet dat hij het altijd ernstig meent, kon ik niet anders dan het te geloven. Hij gaf mij dan ook dit internetadres van deze site en zei dat ik deze eens rustig moest lezen tesamen met de getuigenissen. Dit heb ik gedaan en had dan besloten om er toch eentje te bestellen. Nu bleek dat ik na die maand nog niet veel groot resultaat zag en ik twijfelde toen om nog eens bij te bestellen. Een geluk voor mij heb ik dat toch gedaan en vanaf nu begin ik wel echte resultaten te zien. Het is nog niet van het maar ik heb nu toch besloten om verder te doen met mijn kuur. Ik zie wel wat het wordt binnen enkele maanden. Een ding wil ik wel kwijt, zoals reeds velen hier hebben ondervonden, het duurt soms wat langer voordat er grote resultaten te zien zijn, maar geef niet op, heb ik ook niet gedaan en zal ik ook niet doen.
Toch een woordje van dank aan de manager, die mij steeds openhartig heeft beantwoord als ik vragen had en voor de koerierdienst welke op het afgesproken tijdstip correct kwam afleveren, wat voor mij een pluspunt betekent, de groeten Lucien>>

Naam: Peter V., Gent, 32 jaar;
Aantal doosjes gebruikt: 3;
Resultaat?
Dikte: 1,5 cm erbij;
Lengte: 2,0 cm erbij;
Bijwerking:geen;
Bijkomende nota:
<< Ik ben een jonge kerel uit Vlaanderen. Sinds enkele maanden kreeg ik last met mijn libido, ondanks mijn leeftijd, ik kon namelijk bijna geen erectie meer krijgen of aanhouden. Wat de reden hiervan is, hou ik liever privé. Ik kon natuurlijk terugvallen op de huidige geneesmiddelen die er zijn om impotentie op te heffen, maar ik had schrik voor de nevenwerkingen die zulkse middelen met zich meebrengen. Verder mocht ik van mijn arts geen van deze middelen gebruiken, daar ik kamp met een verhoogde bloeddruk. Ook de prijs schrikt mij af, als je hoort dat zo één pil (Viagra of Cialis) om en bij de 10 euro kost en de goedkopere soort die je kan kopen op het internet kun je hier niet invoeren, dit is namelijk verboden. Ik stond dus volkomen machteloos en moest mijn situatie aanzien als waarschijnlijk een blijvend geval. Op een dag was ik aan het surfen op het internet en kwam ik terecht op deze website. Ik heb de pagina over VigrxPlus gelezen en de getuigenissen en nadien heb ik één doosje besteld (om niet teveel geld uit te geven indien het niet zou werken voor mij). Eén maand later was er nog niet veel sprake van een vergroting, maar ik werd gewaar dat mijn erectie begon toe te nemen. Dit was voor mij het bewijs om verder te doen. Ik heb dan ook onmiddellijk twee doosjes besteld. Ook bleek dat ik geen enkele klacht ondervond of enige hinder op niveau van mijn gezondheid, wat voor mij het bewijs was dat VigrxPlus een natuurlijke product is en zuiver moet zijn dus geen samenraapsel van chemisch spul, vandaar dat ik de kuur heb verder gezet. Na de 2de maand begon ik uiteindelijk resultaat te zien, mijn penis was groter en dikker geworden in erecte toestand, zoals je merkt 1,5 cm en 2cm dikte erbij na 3 maanden. Ik heb dan ook besloten om deze kuur verder te volgen en te gaan voor minstens 5 maanden. Hierbij wil ik ook dankje zeggen aan al de medewerkers van deze website, alles van bestelling tot levering verliep zoals werd afgesproken. Groeten, een tevreden kerel, Peter>

Naam: Patrick DVB., Oosterzele, 39 jaar;
Aantal doosjes gebruikt: 2;
Resultaat?
Dikte: 1,0 cm erbij;
Lengte: 1,5 cm erbij;
Bijwerking:geen;
Bijkomende nota:
<< Ook ik was op zoek om een beter libido te krijgen. Ik heb dan ook gezocht op Google en kwam op enkele sites terecht die VigrxPlus verkopen online. Doch was dit hier de enige site waarbij ik niet hoefde te bestellen met een kredietkaart. Toch tenminste één site die rekening houdt met het feit dat hier in ons land niet iedereen beschikt over een kredietkaart. Nadat ik had besteld werd alles mooi afgeleverd door een koerier op het tijdstip dat voor mij het beste uitkwam. Ik ben dan onmiddellijk begonnen met mijn kuur. Eerst bleek er niet veel schot in te komen, maar na drie weken gebruik zag ik toch een lichte verandering in mijn penis en libido. Nu na twee dozen te hebben gebruikt en bezig aan mijn derde ben ik toch al zeer tevreden met het resultaat. Mijn partner kan dit ook beamen en onze seks is veel beter dan voordat ik VigrxPlus gebruikte. Ik doe nu verder met mijn kuur. Nog een dankje aan het team van amnutritions voor het aanbieden van 100% natuurlijke producten, ik ondervond geen nadelen. Groeten Patrick.>>

Naam: Marcel D. uit Antwerpen, 47 jaar;
Aantal doosjes gebruikt: 4;
Resultaat?
Dikte: 1 cm;
Lengte: 2,5 cm;
Bijwerking:enkel maar positieve vastgesteld;
Bijkomende nota:
<< Ik ben een veertiger die ook dikwijls zoals velen op mijn leeftijd al kampt met problemen om een stijve te kunnen krijgen en te behouden. Ik heb Viagra geprobeerd en ten eerste het is zeer duur, ik had wel reeds na een half uur een erectie maar binnen minder dan drie uur was die weg en ten tweede mijn hoofd bonsde van de hoofdpijn. Dan heb ik ook Kamagra geprobeerd, dit gaf mij ook niet echt het gewenste resultaat en er waren bijwerkingen.
Na een zoektocht met een zoekmachine kwam ik terecht op deze site. Gezien mijn leeftijd dacht ik niet aan het feit om nog te beginnen met het vergroten van mijn penis (zou waarschijnlijk zelf niet meer lukken) maar ik verschoot wel als ik het resultaat zag na het gebruik van VigrxPlus.
Het bleek dat na een tijdje deze pillen op natuurlijke basis wel degelijk een uitwerking hadden op mijn gestel. Ik was beter in staat om een erectie te krijgen en te behouden en ook algemeen voelde ik mij beter in mijn vel.
Deze pillen zijn dus niet alleen om je penis te vergroten, maar ze maken dat je ook seksueel beter gaat presteren.
Bij mij was het hem niet om te doen voor een echte vergroting te bekomen toch is dit mooi meegenomen, maar eerder, een middel vinden die mij voldoening zou geven zonder alle symptomen van dien, zoals gekend, hartkloppingen, hoofdpijn, duizeligheid en een verhoogde bloeddruk wat Viagra me wel gaf.
Ik ben blij dat ik dit middel heb gevonden en vooral, ik gebruik het nog steeds. Eerder nu met een onderhoudsdosis dan de voorgeschreven hoeveelheid, welke ik 4 maanden lang wel heb genomen.
Mannen van mijn generatie, laat die chemische producten voor wat ze zijn en waag je aan het natuurlijke product VigrxPlus. Je gaat er minder problemen en koppijn aan overhouden, geloof me vrij.
Tot hier mijn ervaring met het gebruik van VigrxPlus.>>

 

Naam: Thiery V., Torhout, 48 jaar;
Aantal doosjes gebruikt: 2;
Resultaat?
Dikte: 1,5 cm erbij;
Lengte: 2,5 cm erbij;
Bijwerking:geen bijwerkingen;
Bijkomende nota:

<< Na een zoektocht op het internet kwam ik terecht op deze website. Hier werd beloofd dat ik door het nemen van VigrxPlus mijn penis kon vergroten. Na het lezen van de vele getuigenissen had ik dan ook besloten om de kans te wagen en had ik een eerste doosje besteld. Op zeer korte tijd kon ik beginnen met mijn kuur. De eerste week voelde ik wel verandering in mijn lid maar van vergroting zag ik nog niet veel. Ik was wat teleurgesteld, maar heb dan toch nog een doosje besteld. Bij het nemen van doosje 2 stelde ik vast dat er nu wel vergroting zichtbaar was wanneer ik een erectie had. Ik zag resultaat en heb besloten om verder te doen met mijn kuur. Een woord voor andere gebruikers, twijfel je ga er toch voor! Het geeft je uiteindelijk toch resultaat! Groeten, Thiery>>

Naam: D. T. uit Vorst, 34 jaar;
Aantal flesjes gebruikt:3;
Resultaat?
Dikte: 1,5 cm erbij;
Lengte: 1,5 cm erbij;
Er waren geen bijwerkingen of nadelen;
Bijkomende nota:

<< Ben een man van 34 jaar, goedgebouwd maar gedurende een lange tijd niet tevreden met mijn formaat van mijn penis. Ik schaamde mij sinds de jeugdklassen al dat ik eigenlijk maar een "kleine"had.
Zelfs tot enkele maanden geleden, als ik in de gemeenschappelijke douches stond van onze zwemclub. Ik kon het toch ook niet helpen dat ik bij moeder natuur niet op de eerste rij stond!
Op den duur begon mij dat echt tegen te steken en ging ik op zoek naar middeltjes om penissen te verlengen. Ik had er hier en daar al van gehoord en ik ging ernaar op zoek op het internet. Daar vond ik heel veel sites die van alles beloofden. Volgens hen lag de oplossing voor de hand, oefeningen gaan doen of allerlei pilletjes slikken maar iedereen weet , van die pillen en andere brol daarvan krijgen we hopen spam in onze mailboxen. Ik ben niet ingegaan op enige spam, maar door te zoeken op google kwam ik op deze website terecht van amnutritions. Ik heb het hele verhaal gelezen, ook de getuigenissen en heb dan besloten om het te proberen, "baat het niet, schaad het niet" is mijn leuze en enkel geld kwijt mocht het niet lukken. Ik heb het dan aangedurfd en één doosje pillen besteld. Ik las dat de totale kuur ongeveer een 4 a 5 maanden duurde, maar ik nam het zekere voor het onzekere en bestelde er toch maar 1. Ik nam de pillen zoals was voorgeschreven en verder deed ik ook de lichte oefeningjes die met de eerste bestelling meegeleverd waren op een cd-rom.
Na een tijdje pillen nemen voelde ik dat ik meer seksueel actief werd en dikwijls meerdere keren met een erectie stond, wat vroeger niet het geval was. Verder was de levering zeer discreet en in korte tijd kon ik aanvangen met mijn kuur. Ben nu ongeveer 3 maanden bezig en geloof het of niet, ik heb reeds een vergroting! Nu hoef ik mij niet meer te schamen in een kleedkamer en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, dankzij VigrxPlus! Groetjes Tony >>

NIEUWE GETUIGENIS 19/03/2019!!

 

Naam: Marc F. uit Antwerpen, 42 jaar;
Aantal flesjes gebruikt:2;
Resultaat?
Dikte: 1,5 cm erbij;
Lengte: 2,5 cm erbij;
Bijwerking:geen bijwerkingen;
Bijkomende nota:
<< Zoals zoveel mannen was ik op zoek naar een middel om toch een grotere penis te bekomen. Nu het internet staat bol van zulke middelen, maar de meesten zijn echter nep en enkel gebasseerd op "spammails". Na de pagina van Vig-RxPlus te hebben gelezen op deze website, heb ik mij dan voorgenomen om het toch te proberen. Om safe te spelen heb ik eerst één doosje besteld. Nu bleek dat er van echte resultaten weinig sprake was met dat één doosje. Ik had de andere getuigenissen reeds gelezen en besloot om toch door te gaan. Ben ik nu blij dat ik dit gedaan heb! Na mijn tweede doosje begon ik het resultaat te zien. Ik voelde ook dat er verandering was in mijn seksorgaan. Meerdere malen stond ik met een stijve, wat vroeger niet het geval was, ook bij het wakker worden, dus er was niet enkel de vergroting maar tevens het verhogen van mijn libido. Ik ga nu door voor meer resultaat en heb alweer twee flesjes besteld. Groeten Marc. >>

terug naar boven

VIG-RXPlus™ getuigenissen in het Engels (overgenomen van de originele website van VigRxPlus.com).

"This is one of the best investments I have ever made. I can not even begin to express how much gratitude I have for this product. I am not even through with my second bottle and have already grown 1/2 inch. in length and just over 1 in. in girth, and I still have other bottles to go! No more am I the average 6 inch guy. THANK YOU SO MUCH " Ben, Idaho

"Since I have taken this medical wonder I have had some amazing results. I was taking another companies pill and they were not making things bigger until I started to take Vig-RxPlus™. That was 3 or 4 months ago and I have gotten a penis size of 6 1/4 inches now since I was 4 3/4 inches. Stuff is great and I will continue to take it until I reach 8 to 10 inches. Thank you" Jon, Texas

"I have just started to enjoy easy sex after 40. What I mean is with the extra girth and length Vig-Rx™ has given me, I no longer have to push myself to give my wife orgasm after orgasm. The small area of my back used to ache after intercourse, not any more. I have gained 1/2 inch in girth and 1 1/2 inches in length from an average 5 1/2 inches. My wife finishes before me now, Vig-RxPlus™ is a great product that has had only two side effects-Growth and staying power! I had serious doubts about the other testimonials-There are no doubts now! " Gary, Iowa

"I used to have a smaller penis and couldn't make love to the point of satisfaction. After taking Vig-Rx™ for two weeks, I can say that I'm so happy that I can satisfy my wife anytime she wants, and no more premature ejaculation. Now, after three months of taking the Vig-RxPlus™ pills, I feel even stronger. In fact, when my wife observes my penis, she cannot believe her eyes: 'It looks like huge and harder', she said, 'it looks longer, too'. And that makes her wanting intimate with me more everyday... ." Quang, Canada

"What can I say? I LOVE your product! Ever since I've been taking it, my erections have become larger and stronger. It's like I'm sixteen again! My wife is amazed, and my confidence in bed is through the roof! Thanks Vig-RxPlus™ Wilburn, Alabama

"This is Brad (last name witheld), and I wanted to thank you for your personal attention (and of course the credit refund), you have restored my faith in the word "guarantee". Thanks again! Brad, Indiana

"I want to let you know how Amazed i am with VIG-RxPlus™, I have been taking the product for 10 days with 600 PC-muscle exercise (n.v.d.r.oefening van de genotspier) every day , I gained 1 inch in 10 days. I am very happy with the result, VIG-RxPlus™ changed my sex life.!" Mohamed, United Kingdom

"I'm a Panamanian, and i was adviced to take a look on the VIG-RxPlus™'s site to see what this product can do for me....i found it very convincing, so, i decided to buy a 3 month supply of them...but i had a problem; my location in my country is difficult to reach due to inexistence of street address marking...then i asked this company to send me the shipment by courier service and give me a tracking number to track down my pills...thair response was great!!!..they found the way to assist me and provided the tracking number and sent the shipment on a friday...the next monday my pills were in my hands!!!!no extra charges!!!!just the same shipment ammount written in the site!!!!these guys are great!!! i just simply recommend this company to anyone out there...i'm sure their product is as excellent as this company!!!" Cesar, Panama

Wow! Thank You, Thank You, Thank You! I wasn't large and was spotted due to a loss of pigment in my skin (Vitiligo). I have been self conscious for the last 20 years, but now, since taking Vig-RxPlus™ for only 2 weeks, I'm ready to show the world! I'm longer, thicker, and talk about staying power! My wife wants me daily, and I am more than happy to comply. Our "quickies" are no longer quickies. We both thank you (and Vig-RxPlus™) for restoring our sex life to what it was 20 years ago when we were first married. Who would have thought I could become a stud! Thanks again ... Paul D., Monaco

Vig-RxPlus™ is an amazing "Miracle Worker". Before being introduced to Vig-RxPlus™, I lacked the confidence I needed to perform sexually in the bedroom. But just after 3 weeks of use, my erections are stronger and bigger. And my staying power is phenomenal. At first I was a little worried if Vig-RxPlus™ would work...But now I not only have the confidence in myself, I have the confidence in Vig-Rx™. Extremely Confident! ... Andrew H.,New Zealand

I must admit, I had reservations about Vig-RxPlus™, but after only 3 weeks I have one word - amazing!! My penis is longer, fuller and thicker more so than I could have ever hoped or imagined. I used to feel a little insecure and shy around women but with my newfound confidence, knowing I have "the goods" I can now approach any women at a bar or nightclub and feel fully confident. The frequency of erections and my stamina are both increased. I feel like a new man! ... John H.,Australia

Dear Vig-RxPlus™ Team:
Count me in as a believer. I had seen the Vig-RxPlus™ ads in several magazines and web pages but was skeptical of the testimonials I read. It wasn't until my best friend raved about results he received using Vig-RxPlus™ that I ordered my first bottle. I enclose the before and after pictures I took for my own test and am totally blown away with the end result. My erections have grown in length and girth with the results happening almost immediately. As I said before I am a believer and now I am telling the rest of my friends (male and female) about the incredible powers of Vig-RxPlus™ ... Thank You - J. Schaan ,Cambodja

I never imagined in my wildest dreams, that there was such an easy way to increase my penis size. I have not yet finished my first bottle and already my penis has increased in length by an inch and girth by inch. After reading the other testimonials I was doubtful, but after trying the product, I was completely amazed. Thanks to Vig-RxPlus™ I'm satisfied and my girlfriend is satisfied. "Thanks again" ... Graham ,New York

Vig-RxPlus™ Rocks! This product is awesome! I am so happy I tried it and my boyfriend loves the change and added sex drive and a longer penis for all night sessions. Like I said. It Rocks! Thanks Vig-RxPlus™!! ... Payton P.,Ohio

Following a recent vasectomy, things weren't working quite like they used to. I wasn't as horny as I used to be and didn't get as hard I was having sex. After trying Vig-RxPlus™ for a few days, I was pleasantly shocked to notice, not only an increase in my desire, but also a noticeable increased firmness of my erection.After only 1 week, I also noticed an increase (as did my girlfriend) in both the length and circumference of my penis, as well as increased endurance and "recovery time". I feel like I'm 18 again and for a 47 year old this is amazing! Your product rocks! I am so impressed and will be telling any who listen to give it a try. My girlfriend thanks you (and me) daily! ... Rod K.,Sweden

I'm a married man and since taking Vig-RxPlus™, I feel like a newlywed again. There was a time when we only had sex 2 or 3 times a week, now I can't get enough and she can't get enough of me, three times a day. She says it's bigger and I'm better than ever. Vig-RxPlus™ has changed my life and kept that spice in our married life. Thank you. ... Kevin R.,Ireland

I have read about penis enlargement pills many times but never believed in their effectiveness. When a friend of mine offered me a bottle of Vig-RxPlus™ about 4 weeks ago, saying "It Really Works", I thought to myself "Why not, it cannot hurt to try". I was skeptical at first but now I see from my own experience that it really works. After only 4 weeks of using Vig-RxPlus™, my penis length increased by 1" and my girth increased ". In addition to being bigger, my penis is much harder. It's hard as a rock from start to finish. My girlfriend loves the results, being amazed by my size and hardness. My sex life has improved ten fold, and I feel better and more confident about myself. Vig-RxPlus™ is a truly amazing and effective product. ... Damian C.,Portugal

After the first day of using your capsules I noticed that the erection of my penis was much firmer and lasted longer. Now after one month I can say that the length of my penis increased by nearly 1.5" and that the thickness increased as well. My wife is also very enthusiastic about the change and encourages me to go on. In the past I could reach only one ejaculation a night, now two or even three times. After the ejaculation the next erection is coming up very quickly. I can advise your product even to persons who already have a big Johnson. The penile fitness is amazing. ... Johann V.St. ,Germany

 

Op deze pagina vindt u een getuigenisformulier dat ter beschikking is van alle Vig-RxPlus™ pillen gebruikers, welke zij naar goeddunken kunnen invullen en aanvullen. Opgelet! Wij staan erop de privacy te waarborgen en bijgevolg zullen er geen volledige namen worden gebruikt en worden er geen adressen of mailadressen doorgegeven aan derden. Enkel de provincie, de gemeente en eventueel de voornaam (of indien gewenst een nickname) worden vermeld in de getuigenis. Alle ontvangen gegevens worden vertrouwelijk door ons behandeld en nooit gebruikt voor enerlei andere doeleinden dan deze waarvoor zij worden gevraagd. Dit in opvolging van de wet op de bescherming van de persoonlijke leefsfeer en privacy. Het formulier vindt u terug onderaan deze pagina.

Beste Vig-RxPlus™ gebruiker, het staat u vrij om dit getuigenisformulier in te vullen en het is volkomen ter uwer beschikking.
De gegevens worden volledig vertrouwelijk behandeld en indien gewenst kan bij eventuele publicatie van de getuigenis de persoon anoniem blijven. Zie hiervoor de gegevens in het formulier.
Reeds enkelen hebben dit formulier gebruikt om hun mening te zeggen, zie hierboven de getuigenissen. Geef ons ook uw mening zodat we dan eventueel het Vig-RxPlus™ programma kunnen aanpassen, ingevolge de wensen van onze klanten.
U mag ook uw mening geven over de handleiding die elke nieuwe klant bij zijn eerste bestelling ontvangt of andere zaken die interessant zijn om te weten voor de andere Vig-RxPlus™ klanten.
We hopen dat, dankzij de vrijwillige inbreng van deze gegevens door de Vig-RxPlus™ gebruikers, wij het programma zodanig kunnen aanpassen dat het kan voldoen aan al de wensen van onze klanten. Alvast bedankt voor uw bereidwillige inbreng.
De verkoopmanager .

GETUIGENISFORMULIER

Beste Vig-RxPlus™ gebruiker, indien gewenst kunt u dit formulier dat u hieronder terugvindt, gebruiken om ons uw getuigenis te kennen te geven bij het gebruik van de Vigr-RxPlus™ pillen van Leading Edge Herbals ™. Daar waar een * staat, dit is een verplicht in te vullen veld. Anderzijds staat het u vrij om ons meer of bijkomende informatie te verschaffen via de invoer-tekstvakken welke u in het formulier terug kunt vinden.
Iedereen die dit formulier invult kan, indien gewenst anoniem blijven bij een eventuele plaatsing van zijn getuigenis op deze pagina. U kiest dan het passende vakje en wij doen de rest. Mag uw naam geplaatst worden dan doen wij dat als volgt, uw voornaam en de eerste letter van uw familienaam (nooit plaatsen wij de volledige naam!). De gemeente wordt steeds geplaatst, ook als het anoniem is.
Alvast bedankt voor uw bereidwillige medewerking om ons uw getuigenis te verstrekken.
Naam + Voornaam * :
Wenst ANONIEM te blijven
Naam mag geplaatst worden
Gemeente * :
Provincie *
(kies in de lijst) :
Mijn provincie is:
Land * (kies in lijst) :
Ik woon in:
Leeftijd * :
Ik ben JAAR
mailadres * :
Aantal flesjes die u hebt gebruikt: (bij meer dan 4, vul de hoeveelheid in aub, naast het vakje "hoeveel?")
AANTAL* (klik aan)

1 flesje

2 flesjes

3 flesjes
4 flesjes
meer dan 4 flesjes
Hoeveel? flesjes
Wat was het resultaat?
Vermeerdering (omtrek) in dikte (bij meer dan 2,5 cm, vul naast het vakje "hoeveel?" in, het aantal cms)
Aantal cm meer in dikte* (klik aan)
geen vermeerdering
0,5 cm
1 cm
1,5 cm
2 cm
2,5 cm
meer dan 2,5 cm
Hoeveel? cm
Vermeerdering penis in lengte (bij meer dan 2,5 cm, vul naast het vakje "hoeveel?" in, het aantal cms)
Aantal cm meer in lengte* (klik aan)
geen vermeerdering
0,5 cm
1 cm
1,5 cm
2 cm
2,5 cm
meer dan 2,5 cm
Hoeveel? cm
Waren er bij het gebruik van Vig-Rx bepaalde bijwerkingen of nadelen?(Indien ja, gelieve in het invoervak deze te vermelden)
Geen bijwerkingen of nadelen
Ja, er waren bijwerkingen
Welke?
Bijkomende nota, opmerkingen of eigen getuigenis
(in het hieronderstaande invoervak kunt u uw eigen tekst inbrengen)
Nadat u dit formulier hebt ingevuld, gelieve voordat u het verzendt (via de verzendknop hieronder) nog eens uw gegevens te controleren, wij danken u voor uw bereidwillige medewerking.

 

SLUIT DEZE PAGINA EN KEER TERUG NAAR DE VORIGE PAGINA Of klik hier.

A.M. Nutritions Europe 2018, all the pictures are copyright by Albion Medical™ and LEC