LEVERINGSINFO VOOR BELGIË


De leveringen gebeuren als volgt:

A) enerzijds via onze koerier:

AANDACHT: Leveringen gebeuren steeds als volgt:
- op maandag van 17 uur tot 22 uur;
- op dinsdag en woensdag van 20 uur tot 23 uur;
- op vrijdag van 15 uur tot 18 uur;
- Op feestdagen wordt er niet geleverd;De levering met onze koerier naar de provincies Oost-en West-Vlaanderen
zijn ALTIJD
GRATIS.

Voor de andere provincies geldt:

- tot en met de afstand van 100 km: LEVERING IS GRATIS !
-
Levering met koerier houdt in dat er na de 100 ste km, er een transportkost van 0,3 euro per bijkomende kilometer wordt aangerekend als leveringsvergoeding; Deze vergoeding wordt dan bijgerekend bij de kostprijs van uw totale bestelling. U wordt steeds op voorhand op de hoogte gebracht van de totale kostprijs.
- vanaf het ogenblik dat het leveringsadres buiten de 120 km zone ligt
gebeurd de verzending steeds onder rembours. (daar dan de leveringskosten te hoog oplopen en niet meer rendabel zijn voor u als klant)

Opgelet:
De levering door onze koerier houdt in dat er contant dient betaald te worden
. Gelieve daar dan ook rekening mee te willen houden als u kiest voor deze leveringsvorm en er voor te zorgen dat er iemand op het afgesproken tijdstip thuis is om het pakket te ontvangen en te betalen.

Bij levering door onze koerier kunt u eventueel wel zelf afspreken het tijdstip, de dag of eventueel het uur wanneer de levering mag plaatsvinden (hangt wel grotendeels af van de route die onze koeriers afleggen die dag) alsook de leveringsplaats (moet het heel discreet zijn dan kan u zelfs een andere leveringsplaats voorstellen, het hoeft namelijk niet altijd uw thuisadres te zijn als u dat liever niet wenst, u kunt zelf een leveringsplaats opgeven in het antwoord op de mail die u van ons zult ontvangen), dit om zoveel mogelijk de anonimiteit en de volle discretie voor u te behouden.
Andere mogelijke leveringsplaatsen kunnen zijn: een parkeerplaats aan een station of aan een grootwarenhuisketen. U hebt ook de optie om te laten leveren op uw werkadres. Dit kunnen we doen omdat elk pakket, zowel groot als klein, geen enkele bemerking bevat die kan laten vermoeden wat de inhoud is van het pakket.

B) anderzijds bij adressen verder dan de 120 km grens gerekend vanuit Gent gebeurd de verzending steeds onder rembours :

Een levering rembours betekent, dat de klant betaalt aan de postbode of in het postkantoor.
De verzending gebeurd door tussenkomst van de postdiensten in België als een kilopost zending.
De postbode neemt uw pakket mee op zijn ronde en biedt dit aan ten huize waarbij u dan het te betalen bedrag betaalt aan hem. Blijkt u niet thuis te zijn dan steekt hij een kaart in uw bus met daarop vermeld het adres van het postkantoor waar u de zending binnen een termijn van maximum 14 dagen kunt gaan afhalen. Daar betaalt u dan aan het postloket. Een remboursverzending kost
18 euro voor een normaal standaard pakket (dit bedrag wordt dan bij uw bestelling gerekend).
Een rembourszending duurt ongeveer een 4-tal dagen na onze mail voordat u de producten in huis hebt.


Bij vertragingen in de leveringen wordt u steeds via mail op de hoogte gebracht, vandaar de belangrijkheid van het doorgeven van uw juiste e-mailadres.

©2016 A.M. Nutritions Europe