u bent reeds op deze pagina
reserve

uha beschrijving

 

  1. Nieuw op deze website? Neem dan eens rustig deze pagina door.
  2. Bestellen? Ga naar de banner.

 

AAN AL DIE MANNEN EN VROUWEN
DIE HET BEU ZIJN
OM ZICH TELKENS TE MOETEN SCHEREN, ZELFS OP DIE GEVOELIGSTE PLAATSEN,
is er nu iets heel nieuw!

Wilt u ook zo'n lichaam vrij van haren als deze jongens? Wel....

resultaten na 8 weken

VOLG HET U.H.A. PROGRAMMA!

Beste surfer, er is iets nieuws voor alle mannen en vrouwen die hun beharing als een last ervaren !(**)

MANNEN en VROUWEN, DROOMT U ERVAN OM ZICH NOOIT MEER HOEVEN TE SCHEREN
op de volgende gevoelige plaatsen zoals de borst, uw oksels, de buik en de bikinilijn, uw rug, uw bips, de teelballen,of zelfs uw armen en benen?

MANNEN WILT U DIT:

nooit meer scheren

NOOIT MEER SCHEREN? EEN MYTHE? OF is het WERKELIJKHEID?

Wilt u die vervelende beharing nu eindelijk voorgoed kwijt?
Lees dan zeker verder om te weten te komen wat het product voor u zou kunnen betekenen.

ULTRA HAIR AWAY™

een product dat de haargroei zal stoppen waar men dit ook wenst op gelijk welke plaats.

Zie hoe het resultaat kan zijn !

resultaten na 8 weken

Wat is nu Ultra Hair Away™?

We spreken altijd maar over het kaal worden en wat we daaraan kunnen doen. Echter soms vergeten we dat er ook een ander probleem kan zijn, het teveel aan ongewenste haren!

Om hieraan te kunnen voldoen werd Ultra Hair Away™ door de researchers ontworpen, om zo overtollige haren voorgoed te verwijderen. Het product zelf heet in de volksmond " kaalheid in een flesje".
Het is eenzuivere, reukloze vloeibare oplossing indien onmiddellijk gebruikt na een ontharing (scheren of epileren zoals men zelf verkiest) die de haarzakjes opvult en zo het proces vertraagt van de terugkerende haargroei.
Niet alleen wordt de haargroei vertraagd, maar na een tijdje veranderen die haartjes van donkere, dikke, ruwe ongewenste mannenharen in zachtere, kleinere, lichtere haartjes. Uw haartjes zullen uiteindelijk gelijken op de haartjes van een baby.

Het is een volledig natuurlijk product en werkt volgens hetzelfde procťdť welke kaalheid veroorzaakt. Het grote voordeel hiervan is, doordat het bestaat uit 100% natuurlijke bestandsdelen, zijn er geen nevenwerkingen, behalve (als men dit een nevenwerking kan noemen) de vertraging van de haargroei en het bekomen van een zachtere huid. Het is werkzaam op ALLE gedeeltes van het lichaam en voor ALLE huidtypes. Dus of u nu dat vervelende haar weg wil vanop uw gelaat, oksels, borst, armen, benen, teelballen, enz. overal kan men Ultra Hair Away™ toepassen.
Mannen die regelmatig hun teelballen scheren hebben er alle baat bij om dit product hiervoor te gebruiken.
Bij regelmatig gebruik van Ultra Hair Away™ hoeft men zich tijdens de eerste fase van de kuur zelfs maar eens om de week of om de 14 dagen een scheerbeurt te geven. Bij sommigen is dat zelfs maar eens om de maand of om de zes weken!

Hoe vlug het product zal werken en hoe lang het werkzaam blijft, hangt af van de volgende factoren:

results

Deze studie toont aan dat Ultra Hair Away™ langzaam maar zeker komaf maakt met die ongewenste haargroei! Dit in schril contrast tegenover andere haarverwijderingsproducten, waarbij de haargroei blijft terugkomen zodat scheren nodig blijft! (zie afbeelding van grafiek hierboven)

Hoe werkt nu Ultra Hair Away™?

In een groeiend haarzakje worden de cellen vanuit het bloed getransporteerd doorheen de poreuze wand van de huidpapil om zo haarcellen te vormen die het mogelijk maken dat het haar blijft groeien. Een gezonde haarschacht bevat namelijk een hoornlaag, die het onmogelijk maakt dat de groeicellen, deze schacht zouden verlaten. Deze cellen blijven zich opstapelen in het holle kanaal van de haarschacht en verwezenlijken zo onze haargroei. (zie afbeelding hieronder)

opbouw haarschacht

Ultra Hair Away™ is nu een hoog-technische blauwdruk van het procťdť die namelijk door onze huid wordt toepast om een hoornlaag te gaan vormen in een gezonde haarschacht. Het is pas wanneer het haar is verwijderd uit zijn haarzakje dat de wanden ervan kunnen worden blootgesteld aan de behandeling met Ultra Hair Away™.
De bestanddelen in Ultra Hair Away™ zorgen ervoor dat de wanden van het haarzakje worden voorzien van een kunstmatige hoornlaag. Hierdoor kunnen de haarcellen dan niet meer via de poreuze wand van de huidpapil doordringen tot in de haarschacht, waardoor de haargroei wordt afgeremd en uiteindelijk door gebrek aan voedingstoffen, het haartje zal afsterven.

Mannelijke kaalheid wordt eigenlijk veroorzaakt doordat de zweetklieren een verbinding aangaan via het talkklierkanaal met de talkklier. Er wordt dan een natuurlijke afscheiding van een zure substantie gevormd. Deze zoekt zich een uitweg naar de opperhuid via de huidporie.
Nu zijn onze poriŽn vaak dichtgeslibd met overblijfselen van shampoo's, conditioners, gels, haarsprays, zweet, olieŽn, enz...
Deze blokkade
verhindert dat die gevormde substantie de porie kan verlaten. De zure afscheiding kan nergens meer heen en zakt uiteindelijk naar de basis van de haarschacht. Daar vormen ze na verloop van tijd een hoornlaag op de wanden van het haarzakje, zodat onze voedzame bestanddelen en de haarcellen vanuit het bloed niet meer het haarzakje kunnen binnentreden. Uiteindelijk zal het haar afsterven en valt het uit.

Ultra Hair Away™ gebruikt ditzelfde proces als bij de vorming van natuurlijke kaalheid. Men sprayt het product rechtstreeks op de huid, op die plaatsen waar u het haar weg wilt en men masseert het lichtjes in. Het beste is om in de eerste week, het product tweemaal aan te brengen om nadien over te gaan op 1 maal per dag en dat gedurende minimaal de volgende 3 weken. Voor optimale resultaten, blijf u dit doen tot u het gewenste resultaat hebt bereikt.

IngrediŽnten en bijkomende informatie:

Ultra Hair Away™ is een zuivere, vloeibare oplossing van geconcentreerde biologische actieve bestandsdelen van uitgeselecteerde plantenenzymen. Door het samenstellingproces wordt er specifiek zorg gedragen dat deze bestanddelen hun natuurlijke organische staat behouden. Door research werd het product zodanig ontwikkeld dat het de groei van ongewenst haar afremt en uiteindelijk het doet stoppen met groeien!

ultra hair away fles
copyright U.H.A.. (USA) flesje van 4 fl oz of 120 ml

Wat zijn nu de eigenschappen van het product?

Hoe dit te gebruiken?

Ultra Hair Away™ wordt rechtstreeks op die zones aangebracht waar men de ongewilde haren weg wil en daarna zacht ingewreven in de huid.

De meest voorkomende zones zijn;

Hoelang gaat nu zo een flesje Ultra Hair Away™ mee?

Dit is sterk afhankelijk van de volgende factoren:

Algemene tendens is:

Enkele veel voorkomende vragen en het antwoord daarop.

Q. Hoe lang duurt het voor er resultaat is?

A. Ongeveer 4 weken. Bij dikke, ruwe of zware haren zal de behandeling meer tijd nodig hebben. Daarentegen, bij dunne en lichte haren zal de behandeling minder lang duren.
Vanaf het ogenblik dat het haar niet meer teruggroeit, dan gaat men over op het sporadisch gebruik van Ultra Hair Away™ om zo zijn huidige look in stand te houden.
Waarom duurt het minstens 4 weken?
Dit komt doordat er veel sluimerende haartjes zijn op ons lichaam. Om die allemaal te verwijderen op de gewenste plaats zijn er meerdere behandelingen nodig. Men schat dat namelijk ťťn derde van onze beharing zich in een slaapfase bevindt.
Voor het beste resultaat breng u UHA onmiddellijk aan nadat u het haar hebt verwijderd door o.a. scheren of epileren.

Q. Maakt het een verschil uit welke epileermethode (epileren of scheren) ik gebruik om zo de beste resultaten te bekomen?

A. Ja, het is altijd beter om een methode te gebruiken die het haar met wortel en al verwijderd. Maar dit hoeft geen noodzaak te zijn. Op bepaalde plaatsen is het beter om te scheren (vele mannen houden immers niet van epileren en houden het bij het scheren). De behandeling duurt dan wel iets langer maar het resultaat zal tenslotte hetzelfde zijn.

Q. Is Ultra Hair Away™ zelf een epileermiddel?

A. Neen, wanneer het wordt gebruikt samen met ťťn of andere methode om het haar te verwijderen dan zal het de haargroei eerst gaan vertragen om nadien de haargroei te stoppen. Het voordeel is dan dat men steeds minder en minder gebruik hoeft te maken van verwijderingsmethodes.

Q. Is Ultra Hair Away™ een natuurlijk product?

A. Ja, alle aanwezige ingrediŽnten zijn van een natuurlijke oorsprong. De actieve bestanddelen zijn onttrokken uit plantenenzymen en staan beter bekend als Phyto-Enzymatische ProteÔnen.

Q. Hoe lang duurt het voordat Ultra Hair Away™ wordt opgenomen in de huid?

Ultra Hair Away™ dringt zeer snel door in de huid, gelijkmatig en zonder dat het een laag achterlaat of vlekken gaat veroorzaken.

Q. Als ik transpireer, zal het product dan mijn poriŽn niet verstoppen?

A. Bij transpiratie zal Ultra Hair Away™ geen verstopping veroorzaken van de poriŽn, dit omdat het product vlug wordt opgenomen door de huid en in het diepste van de haarwortel doordringt.
Transpiratie daarentegen baant zich een uitweg naar boven toe. De zweetklieren liggen namelijk hoger dan de haarwortel. (zie afbeelding voor de plaatsing van de verschillende onderdelen van de huid)

opbouw haarschacht

Q. Kan ik bij gebruik van Ultra Hair Away™, mijn andere huidproducten blijven gebruiken?

A. Ja, maar let erop, breng altijd eerst Ultra Hair Away™ aan en masseer het in voordat u andere producten zoals een aftershave, een eau de toilette, een parfum of een ander huidproduct gaat aanbrengen op de te behandelen plaats.
Ultra Hair Away™ gaat ook geen enkele verbinding aan met andere producten en dat heeft als resultaat dat er geen enkele samenwerking of tegenwerking zal zijn van UHA met de andere gebruikte huidproducten. U kunt dus vrij al uw vroegere producten blijven gebruiken.

Q. Kan Ultra Hair Away™ huidirritatie of irritatie van de ogen veroorzaken?

A. Wanneer Ultra Hair Away™ wordt gebruikt zoals het is voorgeschreven zal het geen irritatie veroorzaken zelfs niet op gevoelige plaatsen. Irritatie van de ogen komt ook zelden voor. Komt nu Ultra Hair Away™ per ongeluk toch in de ogen terecht, dan volstaat het om deze gewoon rijkelijk uit te spoelen met warm water.

Q. Heeft Ultra Hair Away™ een vochtregulerend effect op de huid?

A. Ultra Hair Away™ heeft de eigenschap dat het de vochtigheid van de huid in stand houdt en er voor zorgt dat de huid niet gaat uitdrogen. Het is zelfs zo dat personen die last hadden of hebben van acnť, verklaren dat ze geen enkel nadeel hebben ondervonden bij het gebruik van Ultra Hair Away™.

Bent u nu altijd maar dat scheren van die gevoelige plaatsen beu, welke soms veel irritaties teweegbrengen?
Wilt u voorgoed af van dat vroegere imago, door het leven gaan als een zwaar behaard iemand, of gewoon hier en daar die haargroei verminderen of verwijderen?
Twijfel dan niet langer. Neem uw toevlucht tot "de kaalheid in het flesje" of beter gezegd,
gebruik Ultra Hair Away™!

Dit is het uiteindelijke resultaat, na 8 weken gebruik bij borstkas, rug en armen.

Eerste foto, vóór het gebruik van Ultra Hair Away™;
Tweede foto, het effect na 4 weken gebruik van UHA;
Derde foto, het resultaat na 8 weken gebruik van UHA.

resultaten na 8 weken
DE BORSTKAS

resultaat op rug
DE RUG

resultaat op de arm
DE BOVENARM

resultaat onderarm
DE ONDERARM

BESTEL NU VLUG UW ULTRA HAIR AWAY™ FORMULE!

Zodat u binnen enkele dagen kunt starten met het beginnen aan het opbouwen van uw geheel nieuw imago!
Eindelijk weldra bevrijd kunnen zijn van al die ongewenste haartjes en beharing.

Bestel dit product rechtstreeks via de ONDERSTAANDE BANNER (enkel en alleen voor houders van een eigen credit-card).

terug naar boven


En.....nog altijd NIET OVERTUIGD dat het ook u zou kunnen helpen om een halt toe te roepen aan die vervelende haargroei die uw leven beheerst? Dat het ook u kan helpen om voor eens komaf te maken met de haren die u liever niet zou hebben op bepaalde plaatsen?
Of misschien wenst u hierover nog meer info?
GA DAN VIA DE BOVENSTAANDE ULTRA HAIR AWAY™ BANNER en volg in de geopende site de SITEMAP (vindt u terug langs de linkerzijde). Daar kunt u NOG MEER VERKLARENDE INFO terugvinden (opgelet is in het Engels)!

Deze producten worden internationaal geleverd en dat via gewone postmail, DHL of FEDEX.
Meestal hebt u het product binnen de 5 werkdagen (bij levering met DHL) in uw bezit (enkel indien u namelijk beschikt over een eigen credit-kaart en rechtstreeks zelf hebt besteld via de bovenstaande ULTRA HAIR AWAY™ banner).
Verder zijn er geen speciale vermeldingen op de verpakking te zien zodat niemand kan vermoeden wat de inhoud daarvan is en zo wordt alles dus zeer discreet afgeleverd op uw adres. Leveringen naar postbussen zijn echter niet mogelijk, gelieve daar rekening mee te houden.

(**) de webmaster is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve vermeldingen of mededelingen.

©2018 A.M. Nutritions Europe
(All the pictures are copyright by Albion Medical™ and L.E.C.)