u bent reeds op deze pagina
reserve

vigoil beschrijving

Dit artikel heeft ons assortiment verlaten!

 

AAN ALLE MANNEN
DIE NU IN HUN SEKSLEVEN
ALTIJD PARAAT WILLEN STAAN!!!

DE PERFECTE COMBINATIE VERKRIJG JE MET

HET VIG-RX™ TOTAAL PROGRAMMA!!!! 

Mannen, er is nu iets exclusiefs voor alle mannen op deze planeet!(**)

Zeer snel keiharde erecties
met
de VIG-RX™ Oil!!!

Mannen, wenst u:

LEES DAN ZEKER VERDER!!!

Experimenteer dan met de VIG-RX™ OIL speciaal ontworpen voor mannen die meer willen dan de normale man!
Het blijvend voordeel in seksueel genoegen dat rechtstreeks aan Uw gevoeligste orgaan wordt geleverd.

De kans dat u op het juiste moment nog niet klaar bent (dus geen erectie hebt) behoort voortaan tot het verleden.
Op gelijk welk ogenblik, VIG-RX™ OIL maakt u present wanneer U dat WILT en dat
binnen de kortste keren!!!

Het VIG-RX™ concept is de REVOLUTIONAIRE OMWENTELING in de VERBETERING
VAN DE MANNELIJKE SEKSUELE GEZONDHEID EN KRACHT!!!
KIES voor VIG-RX™ van Albion Medical™!!!

WAT IS NU HET VIG-RX™ PROGRAMMA?

Albion Medical was begonnen met de ontwikkeling van de VIG-RX™ pillen. (zie ook info hierover in deze site, klik hier op de link: VIG-RX™ PILLEN). Daarbij worden de VIG-RX™ PILLEN gebruikt om een grotere penis te bekomen. Deze pillen worden oraal toegediend en zijn helaas pas werkzaam op langere termijn. Het duurt veel langer om die stoffen tot bij de cellen te brengen.
Om mannen nu te helpen een betere seksuele ervaring te hebben op het moment zelf, hebben ze besloten om diezelfde ingrediŽnten die zich in de pillen bevinden te gaan gebruiken in hun VIG-RX™ OIL. Hiermee bekomt men een directe inwerking op de cellen van de penis. Het onderzoeksteam van Albion Medical™ heeft namelijk een beproefde formule gebruikt die wordt toegepast via het rechtstreeks doorpassen van de bestanddelen via de huid. Dit systeem brengt dan de mannelijke krachtsubstanties onmiddellijk naar de cellen van de penis om zo het aspect van de mannelijke kracht te versterken.

Dit product is het REVOLUTIONAIRE VIG-RX™ OIL,
de enige ware ERECTIE OLIE op de markt!!!

tube vigrxoil

Deze formule is VOLLEDIG op natuurlijke basis vervaardigd zodat er geen nevenwerkingen zijn. Er zijn geen schadelijke ingrediŽnten gebruikt alsook geen petro-chemische bijproducten, het is een potente natuurlijke olie dat aangenaam en gemakkelijk aan te brengen is. Verder kan men het zelfs toepassen bij gebruik van een condoom!

Vanaf nu verbant u voorgoed uit uw leven, al die zorgen en teleurstellingen in het krijgen van een keiharde erectie en dit met uw "geheime" wapen.
Voel u ieder moment in topvorm en neem de volledige controle in uw eigen handen over uw seksleven door op elk moment paraat te kunnen zijn om heerlijke passionele seks te beleven.

Wilt u ook een erectie die LANGDURIG EN KEIHARD is?
Twijfel dan niet langer,
VIG-RX™ OIL is dan ook zeer nuttig voor u.

Om dit voor u mogelijk te maken werd VIG-RX™ oil geproduceerd met een formule die de voedende stoffen onmiddellijk laat inwerken op de cellen en dat via het transportsysteem doorheen de huidweefsels. Enkele druppels volstaan al. Deze smeert u dan zachtjes in over de gehele lengte van de penis.
Het beste resultaat bekomt u wanneer u dit ťťn of tweemaal per dag aanbrengt en natuurlijk voor het moment zelf. De voedzame bestanddelen gaan na inwrijving rechtstreeks door de weefsels naar de cellen van de penis met als gevolg,
een plotse opbouw van een sterke en lang houdende erectie. Dit komt doordat de bloedvaten zich verwijden en er dus meer bloed kan stromen door de sponsachtige weefsels welke gelegen zijn langsheen de zijde van de penis (zijnde de corpora cavernosa, zie tekening).

doorsnede penis

Ook doordat de olie zacht en warm aanvoelt bij het inmasseren gebeurd het dat bij aanraking met de penis er automatisch een erectie optreed. Door die voedende natuurlijke bestanddelen wordt de erectie nog sterker, omdat 98 % van die bestanddelen onmiddellijk via de huid tot in de cellen van de penis worden gebracht (normaal is dit slechts 5 tot 10%). Hierdoor verkrijgt men een STEVIGE EN HARDE ERECTIE!!!!

Wat maakt VIG-RX™ OIL nu zo apart?


Albion Medical™ gebruikt voor de olie enkel de beste en natuurlijke producten. Maar zelfs de beste bestanddelen hebben geen enkel nut als ze niet kunnen worden gebracht naar de plaats waar ze nodig zijn, dus hier in ons geval: onze penis. Daarom wordt er in deze olie een volledig nieuwe beproefde methode van transport toegepast, namelijk rechtstreeks doorheen de huid.

Vanaf nu is het gedaan met u te moeten verontschuldigen omdat uw erectie het laat afweten op het gevraagde moment.

De beste manier om kennis te maken met de heilzame werking van deze VIG-RX™ OIL is, door deze de eerste maal te gebruiken bij het masturberen. Hierdoor leert u dan de hoeveelheid kennen die voor u nodig is om een keiharde erectie te verkrijgen.
U masseert zacht enkele druppels olie in over de gehele lengte van de penis tot een erectie wordt bereikt. Dit is dan de hoeveelheid die u nodig hebt.
Verder voelt u dan ook de aangename warme gloed die de penis dan uitstraalt doordat er meer bloed stroomt door de weke delen van de penis.

Er is een heel kleine beperking:

gebruik ViG-RX™ OIL liefst niet wanneer u namelijk last hebt van de uitbreking van koortsblaasjes (besmetting van het Herpex Simplex virus) of enig ander letsel aan de penis (open wondjes of zo)

Dit product is samen met de VIG-RX™ pillen een perfecte combinatie tot het bekomen van een volledige nieuwe stimulans op het gebied van uw seksuele energie.

WAAROM VIG-RX™ OIL GEBRUIKEN?

Wel, er zijn namelijk:

VERDER ZIJN DE VOORDELEN:

JA INDERDAAD,

Met VIG-RX™ OIL, wordt het allemaal eenvoudig, gemakkelijk,
en dat op het MOMENT DAT U HET NODIG ACHT
.

U hebt nu het hele artikel gelezen en bent u ook tot de conclussie gekomen dat
VIG-RX™ OIL ook iets voor u kan zijn, namelijk dat u hebt besloten om zelf het moment te gaan bepalen waarin u paraat wilt zijn om een erectie te verkrijgen en deze ook te behouden wanneer u dat wil.

terug naar boven

EN.....TOCH NOG ALTIJD NIET OVERTUIGD dat het ook u kan helpen om een nieuw imago op te bouwen of om u meer zelfvertrouwen te geven???
OF WENST U HIEROVER NOG MEER INFO?
KLIK DAN OP DE HIER BOVENSTAANDE VIGRX-OIL™ BANNER EN VOLG DAN IN DE GEOPENDE SITE, DE SITEMAP (LINKERZIJDE) VOOR NOG MEER en completere VERKLARENDE INFO (in het Engels)!!!

Deze producten worden internationaal geleverd en dat via de gewone postmail of DHL.
Meestal hebt u de pillen binnen de 5 werkdagen (bij DHL) in uw bezit (indien u namelijk beschikt over een eigen credit-card en rechtstreeks zelf hebt besteld via de bovenstaande banner).
Verder zijn er geen speciale vermeldingen op de verpakking te zien zodat niemand kan vermoeden wat de inhoud daarvan is en zo wordt alles dus zeer discreet afgeleverd op uw adres.

(**) de webmaster is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve vermeldingen of mededelingen.

©2015 A.M. Nutritions Europe (All the pictures are copyright by Albion Medical™ and LEC)