u bent reeds op deze pagina
reserve

vigrx beschrijving

  1. Nieuw op deze website? Neem dan eens rustig deze pagina door.
  2. Bestellen? Ga naar de banner.

EEN NIEUWE nederlandstalige getuigenis is toegevoegd op 19/03/2019 !! , kijk hier.

TELT DE GROOTTE VAN UW ERECTE PENIS?

JA, DE GROOTTE IS VAN GROOT BELANG!

Vraag het maar eens aan uw partners.

VOOR VIG-RX
NA VIG-RX
voor gebruik
na gebruik

AAN ALLE MANNEN DIE HUN PENIS NU WILLEN VERGROTEN !

Bekijk hieronder maar eens het mogelijke resultaat !

resultaten na 4 maanden

Bekijkt u ook eens de bijkomende foto's die getuigen van de werking van Vig-Rx™ en wat het uiteindelijk resultaat zal zijn dat ook u eventueel zou kunnen bereiken!
Lees zeker ook eens de getuigenissen van Vig-Rx™ gebruikers vanuit Vlaanderen en Nederland!
en keer daarna hier terug! Ga naar getuigenissen.

VOLG HET VIG-RX™PROGRAMMA,
En u hoeft zich nooit meer te schamen!

verlegen

 

Er bestaat namelijk een product dat voor alle mannen een ommekeer kan betekenen in hun seksuele belevenissen.(**)

Waarover gaat het?

Wie van u verlangt er niet om een grotere te kunnen hebben, want zeg nu zelf, telt nu de grootte van uw penis?
JA, de grootte is zelfs van ZEER GROOT belang. Vraag maar eens naar de opinie van uw partners.

Zoals zovele mannen droomt u er waarschijnlijk van om een solide en grotere penis te bezitten in erecte toestand en daarbij een beter en aangenamer seksleven te beleven. U kunt nu de proef op de som nemen, zoals er reeds velen hebben gedaan na het doonemen van deze pagina!

Het zal ook U HELPEN om een BETER EN ENTHOUSIASTER SEKSLEVEN te ontwikkelen en te beleven! Na slechts 4 tot 5 flesjes (vier tot vijf maanden gebruik) zult u merken dat er een toename kan zijn van de dikte en de lengte van uw penis in erecte toestand. (het voorgestelde cijfer hieronder is gebaseerd op gemiddelden, het kan bij u zelfs meer zijn tot 3 inches [7,5cm] is zelfs mogelijk). Stel dat het ongeveer wordt

een verlenging van +-1 tot 2 inches
(+- 2.5 cm tot 5 cm!) en een verdikking van een paar centimeters in omtrek. Zie ook de schematische voorstelling hieronder.

genchart11 genchart12
genchart21 genchart22

 

Waarom is dit nummer één in de producten voor penisverlenging?

Er is geen enkel gevaar in het gebruik ervan omdat er geen bijverschijnselen aan verbonden zijn, het product bestaat namelijk VOLLEDIG 100% UIT NATUURLIJKE BESTANDDELEN.

Dit product is het REVOLUTIONAIRE VIG-RX™, geproduceerd door Leading Edge Herbals en de echte penisverlengerpil die reeds velen heeft geholpen! Welke via import rechtstreeks wordt ingevoerd vanuit de U.S.A! Deze zijn nu ook verkrijgbaar voor de BENELUX!

Get Adobe Flash player

copyright Albion Medical™ en Leading Edge Herbals

VIG-RX™ WAARBORGT U ECHTE EN DUURZAME RESULTATEN!
De PILLEN VIG-RX™ zullen OOK VOOR U WERKEN.
(Opgelet, dysfuncties van de penis te wijten aan een medisch probleem kunnen niet worden verholpen, dit product is GEEN GENEESMIDDEL)

Wat kunt u nu gaan doen?

Waarom, zou u Vig-RX™ gebruiken?

Het is zo dat "Albion Medical™"in samenwerking met Leading Edge Herbals al meer dan 100.000 mannen heeft geholpen die te lijden hadden van erectie stoornissen tot zelfs een totale dysfunctie (geen medische dysfuncties) van de penis. Deze problemen omvatten meestal een te kleine penis waardoor men moeten leven met een minderwaardigheidsgevoel, evenals met een gebrek aan sexuele kracht en het hebben van vroegtijdige ejaculaties.

Om deze mannen te helpen heeft hun specifiek team van onderzoekers een verbazingwekkende formule, genoemd VIG-RX™ ontwikkeld. Dit deden ze door heel belangrijke bestanddelen te gaan combineren in één pil, bestanddelen die sinds mensenheugenis worden gebruikt als affrodicia. Albion Medical™ en Leading Edge Herbals heeft zorgvuldig dit uniek product getest zodat het ook volledig wordt goedgekeurd door de artsen. Het wordt omschreven als de ware behandeling tegen erectionele-dysfuncties.
Zij bieden nu VIG-RX™ aan in een gemakkelijke pillenvorm en dat over de gehele wereld.
Het Albion Medical™ en Leading Edge Herbals onderzoeksteam nodigt u dan ook uit om dit middel voor uzelf uit te testen en te ervaren dat penisvergroting wel degelijk mogelijk is.

work11 work12 work13 work14 work15
Nu kunt u de pijn, de vele inspanningen en de zeer dure uitgaven voor altijd vergeten tot het bekomen van een grotere, mannelijke penis in erecte toestand.

Hoe werkt nu VIG-RX™ en hoe zal het ook uw penis vergroten?

Aan beide kanten van de penis, zijn er twee sponzige gebieden welke genoemd worden, de "Corpora Cavernosa" en onderaan de "Corpus Spongisum" (het sponzige gedeelte van de penis) (zie foto hieronder).
Een erectie vind plaats wanneer iemand seksueel opgewonden raakt, waardoor er meer bloed gaat binnenstromen in deze weefsels, welke dan worden gevuld waardoor de penis hard wordt en men een erectie krijgt.

doorsnede van penis

VIG-RX™ is nu wetenschappelijk zo ontwikkeld dat het deze erectiële weefsels gaat uitbreiden en hen veel groter en langer gaat maken. Zodanig dat deze erectiële weefsels veel meer bloed kunnen gaan bevatten dan u ooit voordien zult hebben ondervonden! Met als het gevolg een stevige erectie en dat telkens weer.

doorsnede van penis

Wat wordt hiervan het uiteindelijke resultaat?

Een grotere penis in dikte en in lengte,
bij een solide en stevige erectie!!!

resultaten na 4 maanden

Wat dient u hiervoor te doen om dit resultaat te bereiken?

Het enige wat u dient te doen om ook zulke resultaten te ervaren is de pillen VIG-RX™ te nemen dit 2 maal per dag (1 tijdens het ontbijt en 1 bij de laatste maaltijd) en dat gedurende een periode van 4 tot 5 maanden, naargelang het gewenste resultaat. (Een volledige kuur omvat ongeveer 4 tot 5 maanden.)


Verder zijn er namelijk:

JA INDERDAAD, Met VIG-RX™, gaat het allemaal heel eenvoudig, gemakkelijk en ZONDER ENIGE PIJN te moeten lijden en dat in enkele maanden tijd.

Vig-Rx flesje

Opgelet, hoedt u voor de namaakproducten die op het intenet te vinden zijn. Bij ons zijn het de echte Vig-Rx pillen die rechtstreeks worden ingevoerd vanuit de USA. Dit kunt u vaststellen doordat elk flesje is verzegeld en dat er op iedere flesje gedrukt staat (op de zijkant ervan): "Manufactered in Canada, exclusively for and distributed by Leading Edge Herbals, 2414 4th Avenue, Greeley, Colorado, 80631 USA". Als u dit ziet staan, dan hebt u de echte Vig-Rx in handen, zoniet, hoedt er u dan voor want dan is het namaak en staat Leading Edge Herbals niet in voor de eventuele gevolgen bij het gebruik van deze namaakpillen.

BESTEL NU VANDAAG DE VIG-RX™ PILLEN!

 

Hou je kredietkaart klaar en bestel via de ONDERSTAANDE BANNER op de originele website(*).

Bestel nu Vigrx

terug naar boven

Deze producten worden internationaal geleverd en dat via DHL.
Meestal hebt u de pillen na 5 tot 10 werkdagen in uw bezit (enkel indien u namelijk beschikt over een eigen credit-kaart en rechtstreeks zelf hebt besteld via de bovenstaande VIG-RX™ banner).
Verder zijn er geen speciale vermeldingen op de verpakking te zien zodat niemand kan vermoeden wat de inhoud daarvan is en zo wordt alles dus zeer discreet afgeleverd op uw adres. Leveringen naar postbussen zijn echter niet mogelijk, gelieve daar rekening mee te houden.
(**) de webmaster is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve vermeldingen of mededelingen.

©2018 A.M. Nutritions Europe
(All the pictures are copyright by Albion Medical™ and L.eading Edge Herbals.)